Asarcık’ın sevilen esnaflarından İlker Ender, “Bereket” geleneğini bu yıl da sürdürüyor. 18 Şubat Çarşamba günü Asarcık’ta ücretsiz pide vatandaşlara dağıtılacak.
Samsun’un Asarcık ilçesinde her yıl merakla beklenen ve dayanışmanın simgesi haline gelen geleneksel pide dağıtımı için geri sayım başladı. Bereket Unlu Mamülleri işletmecisi İlker Endes, paylaşma ruhunu canlı tutmak adına bu yıl da büyük bir organizasyona imza atıyor.

Paylaşmanın Adresi: Bereket Unlu Mamülleri
İşletme sahibi İlker Endes tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ücretsiz pide dağıtımı, bu yıl da Asarcık halkını bir araya getirecek. Toplamda yaklaşık 2000 adet taze ve sıcak pide dağıtacak.
Ücretsiz pide dağıtımı 18 Şubat Çarşamba Günü Saat 13.00’te Başlıyor
İlker Endes’in bizzat koordine ettiği bu anlamlı etkinlik, 18 Şubat Çarşamba günü saat 13.00 itibarıyla start alacak. Dağıtımın akşam saatlerine kadar devam etmesi planlanıyor.
































